menu
Magunkról
Ön itt van:  Magunkról
about
about us

BEMUTATKOZÁS

Két kislány édesanyjaként, az üzleti életet magam mögött hagyva, és még inkább a gyermekek felé fordulva kezdett el érdekelni a fejlesztő- és gyógypedagógia területe, leginkább a különböző részképességzavarok, a tanulási- és magatartászavarok kialakulásnak okai, illetve ezek leküzdésének terápiái. A szükséges képesítéseket megszerezve immáron logopédus-gyógypedagógusként dolgozom. 

dr. Pataki Lászlót, a Hallásébresztés terápia kifejlesztőjét korábbi tanulmányaim során ismertem meg, és örömmel jelentkeztem csapatához, amikor országos hálózat kialakítását hirdették meg.

Elsőrendű feladatnak az ismeretterjesztést tartom, hogy minél több, gyermekekkel foglalkozó szakember tudjon róla, hogy túlérzékeny hallás létezik - vagyis előfordulhat, hogy az idegrendszer nem képes megfelelően kezelni azt a hallástartományt, amivel az adott személy rendelkezik. 
Másrészről természetesen hatékonyan és hozzáértően szeretnék részt venni abban a munkában, ami segít a túlérzékeny hallással küzdő gyermekek és szüleik életének javításában.

Ha az Önök családjában is van érintett gyermek, vagy csupán segítségre van szükségük ennek eldöntéséhez, forduljanak hozzám bizalommal!

Üdvözlettel,

Varga Iza
Hallásébresztés Gödöllő
Képességkerekítő