menu
Tájékoztató
Ön itt van:  Tájékoztató
information
6
Szept
ÁRAK (érvényes 2019. április 1-től)
10 napos Hallásébresztés terápia: 70.000,-Ft, mely már tartalmazza a terápia utáni kontroll vizsgálat díját.  Terápia előtti hallástesztek felvétele: 5.000,-Ft
6
Szept
Hallásébresztés terápia
A terápia kifejlesztése Dr. Pataki László gyógypedagógus, logopédus, gyermek fül-orr-gége szakorvos, foniáter és Kolláth Zoltán csillagász szakember áldozatos munkájához fűződik. A terápia alatt a gyermekek fejhallgatóval hallgatnak kifejezetten egyedileg számukra készített zenét, 10 egymást követő napon. Naponta kétszer 30 perc zenehallgatás zajlik, a kettő között 3 óra szünet van, amely időben a gyermekek a szülőkkel elmehetnek játszótérre, ebédelni, kisebb kirándulásokat szervezhetnek, vagy maradhatnak a helyszínen játszani. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésükre a +36 (20) 9614 974 számon.
6
Szept
Betartandó terápiás szabályok
A 10 napos terápia sikeressége érdekében fontos betartani néhány szabályt. Kerüljük a hangszórókból érkező hangokat, például TV, számítógép, rádió, bevásárlóközpontok, stb., mert ezek csökkenthetik a terápia sikerét. A terápia ideje alatt lehetőleg ne forogjon a gyermekünk, a forgó mozdulatokat mellőzzük (körforgás, körhinta). A környezeti zajok közül a jellemzően szélsőséges infra-, és ultrahangokat képző eszközök (metro, villamos, néhány busz) használatát ajánlott minimálisra csökkenteni. A 10 nap alatt a lehető legkevesebbre kell csökkenteni a gyermeket körülvevő zajokat, hangingereket.
1