menu
Rólunk mondták
testimonial
10
Nov

2016 őszi Hallásébresztésről

Ádikáról csak pozitív visszajelzések érkeznek azóta az oviból, igaz még csak hétfő óta jár. Azon kívül, hogy a ceruzafogása kialakult, nagyon lenyugodott. Az oviban azt mondták, olyan, mintha kicserélték volna.
Nagyon jól lehet vele beszélgetni, azonnal válaszol, ha kérdezünk valamit, nem kell neki háromszor újra elmondani a kérdést. Vidámabb, nyugodtabb, viccelődik. Abbahagyta az ujjszopást is.
Nem olyan fáradt, mint korábban. Este is volt még kedve kirakózni, leülni az asztalhoz valamit játszani, ami korábban este már nem működött.
Nem terelik már el a figyelmét zajok, ha megcsörren a telefon, akkor is befejezi, amit elkezdett.
Lelkesen elkezdte az iskolakóstoló foglalkozást, és azt mondta, hogy korábban nem szeretett rajzolni, de mostmár igen. :)
Az alapozó terapeutánk is azt mondta, hogy nagyon-nagyon ügyes lett. 
Először az óvónők annak tudták be a változást, hogy kipihente magát, nem is igazán merték dicsérni előttem. Amikor mondtam nekik, hogy terápián voltunk, illetve azt, hogy szinte semmit nem pihent a két hét alatt, mert a terápia után egyből elutazott vidékre a szüleimhez, és vasárnap este értünk haza, akkor már azt mondták, hogy akkor ez a változás biztosan nem a pihenésnek tudható be.

Én nagyon bízom, hogy megtaláltuk a számára legzavaróbb problémát, ami sokat lendített az önbizalmán, és remélem, hogy mostmár fog tudni haladni a többiekkel.