menu
testimonial
19
Jan

2017 augusztusi terápiás visszajelzés

Gyermekem a terápia óta sokkal nyugodtabb, jobban és többet tud figyelni. Kezelhető, szépen meg lehet vele beszélni mindent.
Nagy változások egyike, hogy elkezdett ebédelni, már hajlandó megkóstolni az ételt és ha ízlik, meg is eszi. Ez idáig még az asztalhoz való leültetés is nehezen ment... 
A másik nagy változás, hogy elmúlt a bepisilés. 4,5 évesen kezdett újra bepisilni, de csak az oviban. Itthon az éjszakát végig aludta bepisilés nélkül.
A terápia óta nem nagyon néz TV-t. 
A terápia alatt az első napokban nyugodt és nagyon fáradt volt. Közepe tájékán felpörgött. Az utolsó napokban fáradt és nagyon változékony volt. Sokszor el is sírta magát apró dolgokon.
​Gyermekem egy új óvodába jár... így csak az előző helyen való viselkedés, problémák, és az én elmondásom alapján látjuk a változásokat. Itt szeptember óta nem tapasztaltak olyan viselkedést, amely a terápia előtt volt (fáradt, goromba, dühroham.) Nagyon kezelhető, nyugodt. Minden hónapba van nyílt nap, így én is tapasztalom az elmondottakat. 
Idáig nem tudott részt venni egy óvodai csoportos foglalkozáson sem. A terápia óta viszont igen... Torna, Yoga, Judo. A Judo-t ugyan az a kedves fiatalember tartja, aki az előző oviban is... Hihetetlen változást lát gyermekemen, végre együttműködő.
Tele van lelkesedéssel, önbizalommal, de sokszor magára veszi a hibákat, hogy az Ő hibája, miatta történt.​
Rajzkészsége Nagyon sokat változott... látványosan szebbek a rajzok, a vonalvezetése, a színezés.​
​Számomra egy csoda a terápia!!! Az eredmények, a változások mindent megmutatnak. 1,5 - 2 éven át csak a panaszra mentem gyomorideggel a Gyermekemért, és senki nem tudott tanácsot adni...
A terápia óta kapom a dicséretet és látom a Gyermekem boldogságát!​